Descobreix perquè els serveis i instal•lacions del nostre hotel són perfectes per a la teva estada a Formentera

T’oferim tots els serveis perquè les teves vacances a Formentera siguin completes. La recepció està oberta 24 hores per rebre’t a qualsevol hora que hi arribis.

Disposem de dos restaurants: el restaurant de l’hotel de tipus bufet, on oferim els serveis d’allotjament i desdejuni o mitja pensió; i el nostre restaurant a la carta situat també dins de l’hotel, on a més els clients poden prendre un còctel o menjar entre hores.

Durant la temporada d’hivern, oferim el servei d’allotjament i desdejuni al restaurant de tipus bufet. Igualment, al restaurant a la carta també oferim menús diaris.

Per facilitar-te el viatge, posem a disposició dels nostres clients tovalloles de platja amb dipòsit previ, ombrel•les i planxes per a la roba per deixar-la perfecta després de passar tot el viatge doblegada a la maleta.

Habitacions adaptades

Habitacions adaptades

Ascensor

Ascensor

Recepció 24 hores

Recepció 24 hores

Trasllat

Trasllat

Restaurant a la carta

Restaurant a la carta

Para-sols

Para-sols

Wifi

Wifi

Bugaderia

Bugaderia

Lloguer de vehicles

Lloguer de vehicles

Neteja diària

Neteja diària

Guardamaletes

Guardamaletes

Canvi Diari de Tovalloles

Canvi Diari de TovallolesCONEIX EL NOSTRE HOTEL AMB LES FOTOS PANORÀMIQUES DE 360º

Serveis i instal·lacions Descobreix els nostres restaurants

Descobreix els nostres restaurants 

Restaurant a la carta

El nostre restaurant, situat al centre d'Es Pujols i amb una terrassa molt agradable a l'interior ofereix una carta molt variada, a més dels menús diaris en els quals es podran trobar plats típics de la gastronomia de l'illa.

 

Restaurant bufet

Al nostre menjador interior podràs trobar un magnífic bufet d'esmorzar cada matí per començar el dia amb molta energia. I si tornes cansat del dia de platja també t'oferim un sopar tipus bufet al menjador interior.

 

Hotel Rosales

L'Hostal Rosales és un reconegut hotel de l'illa de Formentera amb 50 anys d'experiència. La seva ubicació al centre d'Es Pujols, a pocs metres de les cristal•lines aigües de la Platja d'Illetes, les seves renovades instal·lacions i el seu restaurant, fan que sigui el lloc idíl·lic pel teu allotjament a Formentera

Contacte

Hotel Rosales
Avd. Miramar 55
Es Pujols, Formentera, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
info@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 32 81 23
info@rosales-formentera.com


Facebook Hotel Rosales Formentera