Avís legal

Condicions i termes d'utilització d'aquesta web

Versió: 1.2 Actualitzat: 2014.07.08
  1. Dades identificatives de l'empresa
  

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

  
NOM: Serra Mayans, S.L.
CIF: B-0760810
DOMICILI SOCIAL: Avda.Miramar 24 Formentera - Illes Balears
TELÈFON / S: + (34) 971 39 26 abr
DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC: reservas@serramayans.com
INSCRIPCIÓ REGISTRAL: TOM 985, FOLI 99, FULL PM 8566
  

2. Propietat intel·lectual i industrial
  
Tots els drets sobre la propietat industrial i intel·lectual del lloc web www.rosales-formentera.com incloent els elements continguts en les mateixes (per tant: textos, programari, imatges, ..., etc) pertanyen a SM TURISTIC, S.C. (En endavant L'EMPRESA) o, si escau, a terceres persones.
  
L'usuari podrà visualitzar els continguts, imprimir-los o emmagatzemar-los en un suport físic sempre que siguin destinats, única i exclusivament, per a l'ús personal i privat. Està prohibit, per tant, la seva reproducció, distribució, alteració, descompilació i difusió pública dels mateixos, total o parcial, sense la deguda autorització expressa del propietari de tots els drets esmentats, L'EMPRESA. Així mateix estan protegits per la llei els noms comercials, emblemes, marques, etc .., de qualsevol tipus de continguts de la nostra pàgina web.
  
3. Protecció de dades de caràcter personal
  
En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, L'EMPRESA informa als usuaris que:
  
L'EMPRESA ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent.
  
L'EMPRESA únicament obté i conserva informació sobre el nombre de visites de les diferents pàgines d'aquest lloc web i no es fa ús de "cookies" ni mecanismes similars. Aquesta informació és plenament anònima ja que de cap manera pot associar a un usuari identificat amb noms i cognoms, domicili, etc. Les dades s'usen per a llistats estadístics que serveixen per conèixer els gustos de l'usuari i la seva tipologia de cara a millorar les nostres diferents seccions i per conèixer l'efectivitat de les nostres ofertes.
  
Les Dades de caràcter personal que es recullen en el formulari de Reserves (correu electrònic, telèfon i nom i cognoms) no són objecte de tractament automatitzat algun excepte per la rebuda i resposta de la consulta efectuada.
  
L'EMPRESA ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten.
  
L'usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari des de qualsevol de les pàgines del lloc web, des de qualsevol dels correus que rebi.
  
4. Diversos
  
A.- L'EMPRESA podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.
  
B.- L'EMPRESA es compromet a través d'aquest mitjà a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA.
  
A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg del contingut de les diferents seccions del web produïts com a conseqüència d'un manteniment i / o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. L'EMPRESA, com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.
  
C.- L'EMPRESA es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE identificats com a tals, conforme al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.
  
D.- L'EMPRESA no es fa responsable de l'incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l'usuari en el seu accés al lloc web www.rosales-formentera.com i / o en l'ús de les informacions contingudes en el mateix.
  
E.- L'EMPRESA no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l'ús de la informació, de les matèries contingudes en aquest web site i dels programes que incorpora. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través del lloc web, accedir a l'usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de L'EMPRESA; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d'aquesta informació.  
F.- L'EMPRESA no es fa responsable de l'ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d'aquesta entitat, apareguin en el Web-Site. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les que pugui accedir-se des www.rosales-formentera.com.
  
G.- L'EMPRESA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat de obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.
  
H.- En definitiva, l'Usuari és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el lloc web www.rosales-formentera.com.

 

Hotel Rosales

L'Hostal Rosales és un reconegut hotel de l'illa de Formentera amb 50 anys d'experiència. La seva ubicació al centre d'Es Pujols, a pocs metres de les cristal•lines aigües de la Platja d'Illetes, les seves renovades instal·lacions i el seu restaurant, fan que sigui el lloc idíl·lic pel teu allotjament a Formentera

Contacte

Hotel Rosales
Avd. Miramar 55
Es Pujols, Formentera, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
info@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 32 81 23
info@rosales-formentera.com


Facebook Hotel Rosales Formentera